Available on Google PlayApp Store

ラーメン

English Public
Ramen

Vocabulary List

  • 味付玉子, 味付け玉子, 半熟味付け玉子, 味玉
    あじつけたまご, はんじゅくあじつけたまご, あじたま
    marinated soft boiled egg
    new
    32389
  • 落し卵
    おとしたまご
    poached egg
    new
    32388
  • マー油
    まーゆ
    black garlic oil
    new
    32387
  • つけ麺, 付け麺
    つけめん
    noodles accompanied by soup for dipping
    new
    32373
  • 蒲鉾
    かまぼこ
    (processed) fish paste
    new
    32372
  • 味噌ラーメン
    みそらーめん
    ramen noodles in a miso flavored broth
    new
    32358
  • 豚骨ラーメン
    とんこつらーめん
    noodles with a thick broth made from boiling pork bones
    new
    32292
  • 醤油ラーメン
    しょうゆらーめん
    ramen noodles in soy-sauce flavored broth
    new
    32291
  • 塩ラーメン
    しおらーめん
    ramen noodles in a pale, clear, salty broth
    new
    32290
  • 辛子高菜
    からしたかな
    spicy leaf mustard
    new
    32257
  • ゴマ, 胡麻
    ごま
    sesame (seeds)
    new
    32256
  • 紅しょうが, 紅生姜 , 紅生薑
    べにしょうが
    red pickled ginger
    new
    32255
  • キクラゲ, 木耳
    きくらげ
    cloud ear mushroom (Auricularia auricula-judae)
    new
    32254
  • 豚骨
    とんこつ
    dish made with pork belly and bones
    new
    32253
  • 角煮
    かくに
    stew of cubed meat or fish
    new
    32248
  • キムチ, 沈菜
    きむち
    kimchi;  kimchee;  spicy Korean pickled cabbage;
    new
    32247
  • 千切り, 繊切り
    せんぎり
    small pieces or strips of vegetables
    new
    32246
  • 鳴門巻, 鳴門巻き, なると巻き, ナルト
    なるとまき
    steamed fish-paste cake, sliced to decorate soup (type of kamaboko)
    new
    32245
  • バター
    ばたー
    butter
    new
    32244
  • コーン
    こーん
    corn
    new
    32243
  • アオサ, 石蓴
    あおさ
    sea lettuce
    new
    32242
  • 萌やし, 萌し
    もやし
    bean sprouts
    new
    32241
  • ホウレンソウ, ほうれん草, 菠薐草, 法蓮草, 鳳蓮草
    ほうれんそう
    spinach
    new
    32240
  • キャベツ
    きゃべつ
    cabbage
    new
    32239
  • ワカメ, 若布, 和布, 稚海藻
    わかめ
    wakame, seaweed
    new
    32238
  • メンマ, 麺麻, 麺媽
    めんま
    bamboo shoots boiled, sliced, fermented, dried or preserved in salt, then soaked in hot water and sea salt
    new
    32237
  • 海苔
    のり
    nori, seaweed
    new
    32235
  • チャーシュー, 叉焼
    ちゃーしゅー
    roasted pork fillet
    new
    32233
  • ingredients, toppings
    new
    32232
  • めん
    noodles
    new
    32231
  • しる
    soup;  broth
    new
    32230
  • スープ
    すーぷ
    soup
    new
    32229
  • 出汁
    だし
    dashi (Japanese soup stock made from fish and kelp)
    new
    32228
  • しお
    salt
    new
    32220
  • 味噌
    みそ
    miso
    new
    32218
  • 醤油
    しょうゆ
    soy sauce;  shoyu
    new
    32217
  • ラーメン, 拉麺, 老麺
    らーめん
    ramen (Chinese-style noodles)
    new
    32127
ラーメン
37 vocabularies