Available on
JapaneseClass.jp
Login
Forgot password
MAIN
Social Feeds
LEARN
Practice
Lessons
Readings
Notes
COMMUNITY
Rankings
Forum
Discord
MISCELLANEOUS
Topics
Matome
Dictionary
Donate
Compounds of 麹
麹
(n) mould grown on rice, etc. as a starter to make sake (mold)
(P)
麹菌
(n) yeast plant
yeast cell
麹黴
(n) yeast plant
yeast cell
Shopping
【期間限定価格】きぼうのあめこうじ 900g 麹水 乾燥米麹 国産米使用 甘酒 米麹 ノンアルコール 無添加 <あめこうじ 秋田県 あめ麹 甘酒 無添加 濃縮 米麹 乾燥 米こうじ 国産 こめ麹 甘酒 乾燥麹 米 麹 こうじ水 あまさけ>
1,110 円
★★★★★
(1731)
米麹 乾燥米麹 あめこうじ 最大4.5kg 麹 無添加 国産 秋田県産 100% 無塩 こめこうじ 米こうじ 甘酒 こうじ 味噌 料理 酵素 健康 美容 塩麹 甘酒 送料無料 R
1,120 円
★★★★★
(781)
あめこうじ 国産 米こうじ 選べるセット (200g×4個) 甘酒用 調味料用 玄米麹 乾燥米麹 国産米100% こめこうじ 味噌 塩麹 【しょう油麹 玉ねぎ麹 ノンアルコール 無添加 腸活 麹水 米 麹 米麹 乾燥米こうじ こめ麹 甘酒 こうじ水 あまざけ】
1,080 円
★★★★★
(118)
白雪印 米こうじ 800g(200g×4個)麹水 乾燥米麹 国産米使用 甘酒 米麹 【ノンアルコール 無添加 甘酒 米 麹 無添加 白雪印 米麹 乾燥米こうじ こめ麹 甘酒 こうじ水 あまざけ】
1,220 円
★★★★★
(5134)