Available on
JapaneseClass.jp
Login
Forgot password
MAIN
Social Feeds
LEARN
Practice
Lessons
Readings
Notes
COMMUNITY
Rankings
Forum
Discord
MISCELLANEOUS
Topics
Matome
Dictionary
Donate
Compounds of 麹
麹
(n) mould grown on rice, etc. as a starter to make sake (mold)
(P)
麹菌
(n) yeast plant
yeast cell
麹黴
(n) yeast plant
yeast cell
Shopping
砕米麹 生麹(1kg)
864 円
★★★★★
(128)
【期間限定価格】きぼうのあめこうじ 900g 麹水 乾燥米麹 国産米使用 甘酒 米麹 ノンアルコール 無添加 <あめこうじ 秋田県 あめ麹 甘酒 無添加 濃縮 米麹 乾燥 米こうじ 国産 こめ麹 甘酒 乾燥麹 米 麹 こうじ水 あまさけ>
1,110 円
★★★★★
(1609)
オリゼ 乾燥米麹 800g 米麹 芯が残らず ふっくら仕上がり 無塩 無添加 国産 乾燥麹 こめこうじ 米こうじ 甘酒 手作り 自家製 塩麹 醤油麹 調味料 大容量 ポストに届くメール便 国産米 ORYZAE 老舗味噌蔵と共同開発 玉ねぎ麹 コンソメ麹
1,800 円
★★★★★
(2081)
白雪印 米こうじ 800g(200g×4個)麹水 乾燥米麹 国産米使用 甘酒 米麹 【ノンアルコール 無添加 甘酒 米 麹 無添加 白雪印 米麹 乾燥米こうじ こめ麹 甘酒 こうじ水 あまざけ】
1,220 円
★★★★★
(5080)